praktijk voor particuliere remedial teaching - - gevestigd in Barendrecht (Z-H) -

De praktijk voor particuliere remedial teaching te Barendrecht is gespecialiseerd in hulp aan basisschoolkinderen met spellingproblemen. 

Gedurende jarenlange ervaring is er in deze rt-praktijk een effectieve visuele spellingmethodiek ontwikkeld;
de PLAATJE REGEL METHODE.

Hieronder alvast wat eerste korte informatie over deze spellingmethodiek. Er is ook andere informatie voor u op deze website te vinden zoals over dysorthografie en beelddenkenBij het menu 'tarief' kunt u lezen over de werkwijze van deze rt-praktijk.

- PLAATJE REGEL METHODE -
Een visueel gestructureerde
spellingmethodiek.

Bij deze methodiek worden spelling- en taalregels aangeleerd door deze te associëren met bijpassende plaatjes, allemaal overzichtelijk bij elkaar op slechts één A4'tje, het z.g. "Geheimschrift". Wanneer tijdens het schrijven de plaatjes van het "Geheimschrift" erbij gehouden worden, lukt het kinderen véél beter geleerde spelling- en taalregels uit het geheugen op te halen en toe te passen. Woorden worden zodoende vaker foutloos geschreven en geautomatiseerd.

Klik op de foto en u ziet een YouTube filmpje, waarin een meisje met dyslexie de spellingmethodiek van deze rt-praktijk in het kort uitlegt.


Voor meer informatie over de werkwijze van de PLAATJE REGEL METHODE klik HIER.

Dyslexie-deskundigen reageren positief op deze spellingmethodiek.

Heeft u nog vragen?
U kunt een afspraak maken voor een gratis onafhankelijk oriëntatiegesprek. In dit gesprek zal er ook een spellingoefening met uw kind gedaan worden, zodat u samen de spellingmethodiek kunt ervaren.
Neem gerust contact op.


De remedial teaching lessen worden gegeven door een bevoegd leerkracht basisonderwijs, gediplomeerd remedial teacher en tevens dyslexiespecialist met ruim 25 jaar ervaring in eigen rt-praktijk.

Een remedial teaching les duurt 45 minuten en kost €40. Tijdens de rt-les kunt u als ouder in een wachtruimte plaatsnemen.


Lid van de Landelijke Beroepsvereniging
Remedial TeachersCopyright © praktijk voor particuliere remedial teaching.